Fastigheter

Barsebäck har ett förstklassigt läge med 15 minuter till Lund/ Landskrona och 20–25 minuter till Malmö/ Helsingborg samt 45 minuter till Köpenhamn.
Det finns också närheten till hamn, strand, den internationellt kända golfbanan Barsebäcks Golf & Country Club, friluftsområdet Järavallen och två köpcentrum med alla butiker man behöver.

Barsebäcks Gods förvaltar idag ca 60 hyresenheter i form av hyresbostäder, kommersiella fastigheter och lokaler som hyrs ut på helår.
Hyrestrycket är stort på fastigheterna och det finns ingen väntelista mer än att man kan specificera sina önskemål och att vi hör av oss om något passande kommer in.

Om det kommer några lediga objekt finns dem på hemsidan under lediga fastigheter.

Hyresbostäder
Majoriteten av husen ligger kring Barsebäck och norr om köpcentret Center Syd.
Många fastigheter är gamla arrendegårdar med relativt stora trädgårdar.
Det finns även mer exklusiva hus som ligger längs sundet med havsutsikt och små trevliga trädgårdar. Många av de större husen finns det mellan två till tre lägenheter i med olika storlekar.
Samtliga hyresintäkter återinvesteras ständigt i fastigheterna för att få dem i så bra skick som möjligt. Vid totalrenovering använder man sig av de bästa materialvalen och energieffektiva uppvärmningssystem.

Lokaler
Det finns också en del kommersiella lokaler och lador samt garage som hyrs ut till både företag och privatpersoner.

Samarbete vid uthyrning:
Godset har ett externt samarbete med Espace Fastighetsförvaltning AB i Landskrona som hanterar intressenter som vill hyra bostad, visningar och utför in- och utflyttningsbesiktningar av fastigheterna.

Är ni intresserad av att hyra något specifikt, kontakta:
Fylla i formulär här på hemsidan, mail skickas till intresse(a)barseback.se

Är ni befintlig hyresgäst kontakt: hus(a)barseback.se